Utvecklande

Utveckling!

VAD ÄR UNIKT MED SOLID TECHNOLOGY?

Vi ärenbart seniora .NET-utvecklare – vilket gör att du som utvecklare får ett stort utbyte av likasinnade och samtidigt ta del av styrkan av att vara extremt specialiserad Microsoft-partner inom Software Engineering. Vi är utvecklare och utvecklas kontinuerligt som utvecklare för att ligga i absolut framkant.

-Utbytet mellan erfarna kollegor leder till att vi utvecklar varandra i stort sett dagligen. Detta är ett av flera sätt som vi förädlar vår kompetens på genom vårt motto Utvecklande Utveckling. Microsoftpartnerskapet i sig ger även det oss unika möjligheter och tillgång till kunskap och fördelar som gör oss till vassare utvecklare än andra.

-Att vi är hårt specialiserade på Microsoft-utveckling innebär att alla som jobbar här har en gedigen erfarenhet och är duktiga på C#/.NET/Azure Cloud. Det har vi alla gemensamt. En del väljer att komplettera med andra kompetenser och erfarenheter som agilt ledarskap (t.ex. Scrum Master eller Tech Lead-erfarenheter), mjukvaru- och/eller lösningsarkitektur för att kunna kvalificera sig för den typen av roller i mjukvarubygget. De lämnar dock aldrig sin expertis inom programmering – det är vår grundexpertis och något alla har.

 

 Vi utbildar och kompetensutvecklar dig kontinuerligt – vilket gör att din kompetensprofil ständigt blir attraktivare och ger dig möjligheter till spännande och utvecklande konsultuppdrag

-Som seniorkonsult har du en egen årlig utbildningsplan som vi alltid fullföljer – du bestämmer själv dina mål, utbildningsmetod samt får expertråd av vår Consultant Servant och dina seniora kollegor

-Vi genomför interna utbildningar – både med egna experter och andra som vi bjuder in. Vår Consultant Servant har ett av Nordens största nätverk av expertlärare inom Microsoft-utveckling och Agila Metoder, som han byggt upp under sin tid som VD för Microsofts Gold Learning Partner Informator. Våra seniorkonsulter agerar mentorer till varandra och vi lär oss ofta tillsammans genom att handgripligen utveckla mjukvara tillsammans.

-Vi utbildar oss alltid på arbetstid och tar ut konsulter från pågående uppdrag för att genomföra olika typer av utbildningar, events och ta certifieringar. Vi deltar årligen på DevSum, Software Development Day, samt planerar att årligen deltaga på utvecklarkonferensen Microsoft Build i Redmond, Seattle när det blir möjligt att resa dit som Microsoft-partner (som innan Corona-pandemin).

-Solid Technology finansierar givetvis all utbildning. Många konsultbolag lovar dig utbildning, men sedan finner du dig i en situation där maximering av din beläggning gör att det ”inte finns någon bra tidpunkt för din utbildning” eller “ingen budget” – Vi tänker annorlunda och investerar i stället i din kompetens och därmed din förmåga att få intressanta uppdrag, ”Utvecklande Utveckling” helt enkelt.

 

Som seniorkonsult väljer du själv dina spännande och utvecklande uppdrag – Solid Technology och vårt systerbolag Solid Beans har tillsammans en mycket stor kundbas och ett massivt flöde av uppdragsmöjligheter av olika slag för erfarna mjukvaruutvecklare.

– Som seniorkonsult analyserar du uppdragsmöjligheter av högsta kvalitet som vår Consultant Servant tagit fram, och vill du ha uppdraget så satsar vi på att ta oss an uppdraget. Vi har en mycket hög “hit ratio” när det gäller att vinna de uppdrag vi bestämt oss för att ta oss an.

– Ofta synkroniserar vi så att uppdragen stödjer din utbildningsplan så du får använda dina nyvunna kunskaper i praktiken och vice versa, det vill säga att vi utbildar oss för att kunna ta ett attraktivt, utvecklande och spännande uppdrag. Solid Technologys båda grundare har arbetat med kompetensutveckling av systemutvecklare i 20 år – vi vet att Utvecklande Utveckling är nyckeln till framgång och att det inte finns något viktigare än att säkerställa att du får välja ett uppdrag som du som konsult trivs i och utvecklas i.

Håll koll på vår Utvecklande Utveckling – följ oss på LinkedIn

ENBART SENIORA .NET-UTVECKLARE

Styrkan med att vara hårt nischad är att det blir tydligt och starkt. Det är .NET vi ska vara bäst i Sverige på och välkända för.

KONTINUERLIG KOMPETENSUTVECKLING

På riktigt. På arbetstid. På dina villkor. Säkerställ en atttraktiv kompetensprofil som håller över tid.

SPÄNNANDE UPPDRAG DU VALT SJÄLV

Ja. Du läste rätt. Du väljer uppdrag själv. Och vi har de bästa uppdragsmöjligheterna att ge dig.

Med lång erfarenhet och välutvecklad förmåga att förstå kundbehov förstärker Solid Technologys experter kundernas utvecklingsteam i krävande mjukvaruutvecklingsprojekt, i vilka vi utnyttjar teknikens fulla potential för att uppnå önskad affärsnytta. Vår spets är excellens i teknikens framkant, kvalitetsarbete och att vi har en passion för mjukvaruutveckling

Vill du jobba på Solid Technology?