Jobba med det du älskar!

Vill du ha en arbetsgivare som ger dig kontinuerlig utbildning och trygghet, där du får frihet och ansvar samt möjligheten att vara professionell konsult i utvecklande kunduppdrag? Då är Solid Technology rätt företag för dig.

Våra berikande kollegor och företagets sälj- och marknadsföringskraft ger oss möjlighet att låta fokus ligga på vår passion för systemutveckling - att vara kreativa och demonstrera teknikens fulla potential för att skapa maximal kundnytta.

Vår öppna organisation saknar chefsnivåer och ger våra konsulter stort inflytande och medbestämmande. Motivation och att ha kul på jobbet är viktigt för oss och en del i detta är att lägga tid på att påverka och bidra med kunskap och idéer i communities och på de utvecklarkonferenser vi gillar.

Delar du passionen för systemutveckling? Vill du kontinuerligt utvecklas och jobba med kollegor som förstår din profil? I sådana fall ska du definitivt ta kontakt med oss omgående. Det är just dig vi letar efter. Välkommen att söka!

Vi söker dig som har mer än 3 års års erfarenhet inom C#/.NET-utveckling (backend eller fullstack) och passion för mjukvaru-utveckling. Du har en akademisk examen inom data- och systemvetenskap eller ingenjörsexamen. Ditt mindset är nyfiken och sporrad av att arbeta i en agil miljö. Du uppskattar nya utmaningar och att arbeta med fokus på kvalitet och mål. Din kod är clean och håller hög kvalitet genom användning av SOLID principerna. Du är ödmjuk och social samt har ett sug efter ny kunskap. Du är analytisk och har stenkoll på detaljer.

För att arbeta som experkonsult behöver du kunna svenska och engelska och vara van vid arbetskulturen i Sverige. Särskilt meriterande är det om du har kunskaper och erfarenheter inom:

— .NET Core, WCF
— Mikrotjänstarkitektur och REST/web-api:er
— Web Services
— Databaser (SQL Server minimum)
— Byggmiljöer, CI/CD
— Versionshanteringsverktyg som GIT eller liknande
— Azure DevOps, Kubernetes, Docker, Jenkins
— Erfarenhet av agilt arbetssätt

Vi sätter även stort värde i erfarenheter av front-end-utveckling (JavaScript, React, node.js, Angular mm) samt kunskaper inom Python, DevOps Engineering, GCP, AWS, och Machine Learning.

Kontakta oss

contact@solidtechnology.se

Sociala medier