Om oss

Solid Technology vill vara ett av de mest respekterade konsult-bolagen i Sverige och en självklar partner för uppdrag med krav på hög teknisk kompetens. Vårt systerbolag Solid Beans AB är Sveriges ledande konsultbolag inom Java-programmering och arkitektur och Solid Technology följer samma grundprinciper för att skapa framgång - nämligen att samtliga medarbetare ska ha lång erfarenhet av systemutveckling och förbli erfarna experter genom att följa sin nyfikenhet, passion och genom att företaget kontinuerligt investerar i deras vidareutbildning.

Vår mission är att vara en starkt bidragande kraft i att befästa Sveriges position som världsledande inom avancerad informationsteknik. Det vill vi göra genom att demonstrera teknikens fulla potential och förflytta fronten för vad som är möjligt. Vi levererar våra konsulttjänster som ett kvalitetshantverk med fokus på att säkerställa våra kunders digitala transformationer och affärsnytta.

Låter detta som en arbetsplats för dig - se våra lediga jobb.

Engagemang, events och samverkan

Vi vill samverka med andra företag och experter både nationellt och internationellt. Därför arrangerar vi olika konferenser, event, meetup möte och hjälper såväl start-up, som etablerade företag att utveckla sina drömmar.

Kontakta oss

contact@solidtechnology.se

Sociala medier