Trivsel ger välmående

VÄLMÅENDE OCH TRIVSEL

Vi har inga chefer eller avdelningar, utan lägger fokus på att stödja individens utveckling och välbefinnande. En glad expert ger glada kunder. Tydlighet, frihet och ansvar är självklarheter i vår organisation som aldrig blir så stor att individen blir en i mängden. Vi har en platt, trygg och öppen organisation. Ett bolag som du har inflytande i och är stolt över att arbeta på.

PLATT OCH ÖPPEN ORGANISATION

Vi tillåter individen att blomstra

Vi fokuserar hellre på utveckling och välbefinnande än på maximal beläggning. Vi har långsiktiga ägare med erfarenhet av att bygga medarbetarorienterade organisationer där de anställda är trygga och trivs.

Öppenhet och tydlighet

Vi har inte massa gruppchefer och ”fack” eller fattar beslut bakom lyckta dörrar. Hos oss är det “raka rör” som gäller och alla har direktaccess till vår Consultant Servant (VD) och all information man vill ha.

Medbestämmande och inflytande

Nästan alla genomsamma aktiviteter beslutas och genomförs av våra konsulter. När företaget står inför stora beslut, räknas alla anställdas åsikter och behövs det diskuterar vi saken i storgrupp. Våra konsulter väljer sin egen utrustning och förmåner.

Gemensamma drivkrafter och värderingar

Vi rekryterar bra människor som delar våra drivkrafter och värderingar och som vill tillföra kollegorna värdefull kunskap, erfarenhet och vänskap. Vi enas kring detta och fungerar väl ihop. Mångfald stärker oss som helhet och ökar vår förmåga att ha rätt expert på rätt uppdrag.

FAMILJÄR KÄNSLA MED BALANS OCH AGILITET

Vi tänker bli lagom stora

Vi tänker inte bli så många att individen försvinner i mängden. Hos Solid Technology är konsulten synlig och vet vilka kollegorna är och vad de har för expertis. Tillsammans med vårt systerbolag Solid Beans kan vi verka som ett stort bolag när det krävs.

Sociala aktiviteter skapar

Vi träffas ofta för sociala aktiviteter och passar på att stärka våra vänskapsband och hämta energi genom att göra roliga saker tillsammans. I samband med utbildningar, konferenser, Microsoft-evenemang och interna dragningar passar vi alltid på att äta gememsam middag och ta oss ett par glas av något gott. För att nämna några exempel så har vi provat Virtual Reality-äventyr och gått surfskola.

Hälsa och välmående

Vi ger ett ordentligt årligt friskvårdsbidrag och förespråkar balans i livet. Att vårda sin kropp är att vårda sin knopp, det vill säga vi inser att vi blir bättre som utvecklare genom att även sköta om vår hälsa. Alla har en vårdförsäkring som ger dig specialistvård inom ett fåtal timmar vid behov.

Agilitet, smidighet och enkelhet

Är vår tillvaro smidig och intuitiv, slipper vi spendera vår energi på krångel, onödig administration och byråkrati. Där det tillför värde för oss använder vi moderna metoder och verktyg.

TRIVSAMMA UPPDRAG GER VÄLMÅENDE

Vi ser våra uppdrag som vår vardag – därför måste det finnas trivsel och grund för välmående även där.

Vi väljer och matchar våra uppdrag med omsorg och utvecklas med dem. Vi ser uppdragsintervjuer lika mycket som vår intervju av kunden, där vi säkerställer att vår konsult kommer att trivas i kundens organisation. Vi granskar kunden, ser till att få svar på alla de frågor vår konsult har och i bland gör vi till och med studiebesök och pratar med teamet innan konsulten bestämmer sig för att ta sig an uppdraget.

Det har ännu inte hänt att en konsult vantrivits på ett uppdrag, men skulle det någonsin uppstå en sådan situation och ingen förbättring är möjlig så avbryter vi uppdraget och ordnar ett nytt – våra konsulter ska ha en trivsam miljö och må bra på jobbet.

Läs mer om våra uppdrag här!

VAD FÅR DIG ATT MÅ BRA OCH TRIVAS?

Berätta för oss hur din drömarbetsplats ser ut och vad du tycker skapar trivsel och välmående!

KONTINUERLIG KOMPETENSUTVECKLING

På riktigt. På arbetstid. På dina villkor. Säkerställ en atttraktiv kompetensprofil som håller över tid.

SPÄNNANDE UPPDRAG DU VALT SJÄLV

Ja. Du läste rätt. Du väljer uppdrag själv. Och vi har de bästa uppdragsmöjligheterna att ge dig.

Vill du veta mer?

Lär dig mer om hur vi säkerställer trivsel

Du är välkommen att höra av dig för en diskussion om hur vi säkerställer trivsel och välmående. Vi är nyfikna på vad du värdesätter och vad som får dig att må bra på jobbet. Vi arbetar aktivt och målmedvetet med att skapa trivsel och grund för välmående och tror inte att saker händer av sig självt. Vill du vara med och skapa trivsel hos oss?

Vill du jobba hos oss?