Forma

din framtid!

DIN KOMPETENS STYR DIN FRAMTID

Är du mjukvaruutvecklare med fokus på Microsoft .NET och vill utvecklas inom systemutvecklingsyrket? Då kan Solid Technology vara rätt arbetsplats för dig. Har du minst tre års erfarenhet inom C#/.NET-utveckling (backend eller fullstack) och en utbildning inom data- och systemvetenskap eller dataingenjörsexamen? Om ditt mindset är att du är nyfiken och sporrad av att arbeta i en agil miljö och om du uppskattar nya utmaningar och att arbeta med fokus på kvalitet och mål, så kan Solid Technology hjälpa dig att utvecklas dit du vill. Om din syn på kod är att den ska vara clean och hålla hög kvalitet och om du har ett sug efter ny kunskap, vill vi gärna investera i din kompetensutveckling. Känner du igen dig i detta och har grunden nedan så bjuder vi gärna in dig till ett onlinesamtal om hur din kompetensprofil kan bli ännu mer attraktiv!

 GRUNDKOMPETENSER & ATTITYD:

C#
.NET /.NET core (alt en färsk version av .NET Framework)
SQL
REST api:er
HTML/CSS/JS
Enhesttester
Git (eller andra versionshanteringssystem)
Förmågan att arbeta med svenska som arbetsspråk
Utbilding inom programmering
Svenska och Engelska (behärska arbete med språken)
“Growth Mindset” – du ser ständigt lärande som en självklarhet inom utveckling

 

UTBILDNINGSFOKUS SOM SKAPAR MÖJLIGHETER

Solid Technology grundades av Emil Robertsson, som tidigare varit VD för Nordens största utbildningskoncern inom mjukvaruutveckling och agila metoder, samt av Hamid Samadi som själv utbildat flera tusen programmerare och är serieentreprenör inom området mjukvaruutveckling. Detta präglar Solid Technology genom ett tydligt utbildningsfokus, vilket för dig som utvecklare innebär en möjlighet att lära dig mer, få jobba med det du vill och ta dig dit du vill i din karriär.

KOMPETENSUTVECKLING SOM INVESTERING

Din kompetens är värdefull. Det är din kompetens som kvalificerar dig för de arbetsuppgifter du önskar dig. Det är din kompetens som är din professionella profil och sätter gränserna för dina möjligheter till ett givande arbetsliv. Vi vet att kompetens är viktigt. Dels för att våra kunduppdrag kräver det, men också för att kunna vara ledande inom vårt område och leverera med högsta möjliga kvalitet. Vi vet också att tekniken utvecklas snabbare än någonsin och utan kontinuerlig utbildning blir en kompetensprofil snabbt utdaterad och möjligheterna till roliga jobb minskar då eller försvinner helt. Att utveckla sin kompetens är att öka sina möjligheter att få jobba med roliga och utvecklande saker. Vi är proffs på utbildningsområdet och differentierar oss som bolag genom att investera ordentligt i vår personals kompetens. Vi vet att utveckling kommer ta dig dit du vill och vi vet hur vi hjälper dig att nå dit. Solid Technology differentierar sig genom att investera i konsulternas kompetens. Vårt motto är Utvecklande Utveckling!

SÄRSKILT MERITERANDE KOMPETENS

Vi ser relevant akademisk examen inom datateknik, data & systemvetenskap, eller Informatik som meriterande, särskilt om du genomgått en programmeringsintensiv utbildning.

Erfarenheter av teknikerna vi listar här ovan är också särskilt meriterande. Om du saknar dem, så oroa dig inte – detta är sådant vi ser till att du får lära dig på bästa sätt. Områdena kommer med stor sannolikhet finnas med i din första individuella kompetensutvecklingsplan och inom snar framtid kommer du behärska dem till den grad att du kan leverera i skarpa projekt och skaffa dig ditt första referensprojekt inom teknikerna!

Se hur vi kompetensutvecklar och inspireras – följ oss på LinkedIn

DIN ÅRLIGA PLAN FÖR KOMPETENSUTVECKLING

Om du har den grundkompetens som är nödvändig för anställning hos Solid Technology och börjar här, så påbörjar vi ett strukturerat arbete med din kompetensprofil. Vi inventerar din befintliga kompetens, beskriver vilka kompetenser som efterfrågas i passande och intressanta kunduppdrag, diskuterar och ger dig professionell coachning och vägledning bland olika möjligheter att anskaffa önskade kunskaper och erfarenheter. Med dina mål och ambitioner avseende kompetensutveckling samt de kompetenser som är nödvändiga för att kvalificera sig för de uppdrag du vill ha, upprättar vi din första kompetensutvecklingsplan. Du bestämmer själv målen i din årliga kompetensutvecklingplan. Solid Technology ger dig stöd i form av expertråd inom utbildning, studietid, resurser, administration och finansiering.

Vi allokerar tid i syfte att genomföra utbildningar – detta kan ske före ditt första uppdrag, mellan uppdrag eller parallellt med uppdrag eftersom vår Consultant Servant förankrar och säkerställer accept hos kunden att en viss fastställd tid (datum, eller timmar per dag etc) ska användas för utbildning. Vi genomför alltid utbildningsplanen och följer progress genom dialog och uppföljning under hela året. Varje år upprättar vi en ny utbildningsplan och som vanligt analyserar vi vad dina mål, ambitioner och kundernas behov pekar på för nödvändig kompetensutveckling.

Utbildningar sker på alla tänkbara sätt, klassiska lärarledda utbildningar, onlineutbildningar (Pluralsight, Udemy m.fl.), mjukvaruutvecklarkonferenser (t.ex. DevSum, Build och Software Developer Day), internutbildningar samt interna “byggen” där vi i riktiga projekt bygger mjukvarulösningar på vår egen Azure Cloud-plattform. Som Microsoft-partner och 100% fokuserad på Software Engineering så är det inte ovanligt att våra konsulter pluggar och tar Azure Developer Associate-certifieringen (AZ-204). Vi investerar i utbildning och avsätter tid för det. På arbetstid.

Kompetensutvecklingen förflyttar dig och öppnar nya möjligheter. Vi har lysande framgångsexempel, bland annat med en konsult som saknade några mycket centrala kunskaper inom .NET. Denna konsult gick en handfull onlinekurser på fyra veckor, labbade i vår utvecklingsmiljö och fick direkt därefter ett högprofilerat konsultuppdrag i finansbranschen, som konsulten stormtrivs i. Ett annat exempel är tre konsulter som förutom kodandet intresserar sig för agilt ledarskap. En av dem har redan tagit sin Scrum Master-certifiering och de andra två har det i sin kompetensutvecklingsplan för 2022, och kommer också vara certifierade inom kort. Det finns också en gruppering av konsulter som bestämt sig för att fylla årets kompetensutvecklingsplan med “Nyheter i .NET och C#”, de har använt våren för studier och ska nu bygga ett system med användning av all ny teknik de lärt sig och omsätta teori till praktik. Från kunskaper till färdigheter. Vi älskar att leva efter vårt motto Utvecklande Utveckling! Hur skulle din första kompetensutvecklingsplan se ut?

Jag kände att det var dags för mig att ta Azure Developer Associate-certifieringen och det tillsammans med en kurs i ett nytt frontendspråk blev min personliga utvecklingsplan för 2022, med full support från Solid Technologys Consultant Servant och Competence Development Lead!” – Hannes Thell, Senior Software Engineer.

“The AZ-204” – Microsofts Azure Developer Associate-certifiering

Microsofts officiella certifiering som visar förmågan att utveckla systemlösningar i Azure, utveckla för lagring i Azure Cloud, implementera säkerhet i Azure, hantera monitorering och felsökning, optimera Azure-lösningar, ansluta till och konsumera Azure-tjänster samt tredjepartstjänster.

Vi utvecklar och utvecklasTillsammans.

Vill du ha en arbetsgivare som ger dig kontinuerlig utbildning och trygghet, där du får frihet och ansvar samt möjligheten att vara professionell konsult i utvecklande kunduppdrag? Då är Solid Technology rätt företag för dig. Delar du passionen för systemutveckling? Vill du utvecklas, vara med att bestämma om din egen utveckling och framtid – då kan du bli en del av våra team av expertkonsulter i Stockholm eller Göteborg. Vill du vara med och bygga framtiden?

Vill du aktivt forma de möjligheter som kommer finnas i din framtid?

Nyfiken på Utvecklande Utveckling?