Vår kultur

Min funktion är att stödja individens utveckling samt säkerställa trygghet och trivsel. En glad konsult ger glada kunder! Tydlighet, frihet och eget ansvar är självklarheter i vårt bolag som aldrig tillåter att individen blir en i mängden”

Emil Robertsson, VD


Vi som jobbar på Solid Technology fäster stort värde på kompetens, kunskap samt kvalitet och förstår att teknikutvecklingen aldrig stagnerar. För att kunna förbli experter följer vi passionerat vår nyfikenhet och investerar kontinuerligt i vår vidareutveckling. Det ständiga lärandet är en kärnprocess som vi naturligt drivs av.

Motivation i arbetet, att vi mår bra och har roligt när vi jobbar är oerhört viktigt för oss och har format vår kultur. Vill du vara med att fortsätta forma den?

Vi har ett öppet och transparent företag där alla har tillgång till all information. I stället för onödiga chefsnivåer har vi enbart en VD som alla medarbetare har direkttillgång till, oavsett vad frågan gäller. Hos oss är medarbetarna med och bestämmer det mesta, från vilka uppdrag man ska ta sig an, till var vi ska hålla nästa kick-off eller After Work. Att välja sin egen utrustning och vilka förmåner man vill ha ser vi som självklarheter.

Vi ser att mångfald stärker oss som helhet och ökar förmågan att ha rätt expert på rätt uppdrag. Delar man våra värderingar, har vad som krävs men är annorlunda, så välkomnar vi dig i gänget. Hos oss är medarbetaren synlig och blir aldrig en i mängden. Utbildningar, konferenser, After Works och gemensamma dragningar är exempel på sammanhang där vi hänger oss åt vår gemensamma passion - att ta fram teknikens fulla potential och förflytta fronten för vad som är möjligt! Vill du vara med?

Kontakta oss

contact@solidtechnology.se

Sociala medier