KULTUR

Vårt motto ”Utvecklande Utveckling!” är viktigt för oss. Vi på Solid Technology tullar aldrig på att det är seniora .NET-utvecklare vi anställer som kollegor. Vi slutar aldrig att utbilda oss och utveckla vår kompetens. Vi vet att inflytande, möjligheten att påverka och få vara med i fattandet av beslut kring din egen utveckling är avgörande delar i en bra kultur och skapar dessutom trivsel. Vi är givetvis en del av det svenska utvecklar-communitiet och engagerar oss ofta i frågor som rör mjukvaruutveckling, kompetensutveckling och andra angelägna ämnen på nationell och global nivå.

Vår Microsoft-specialiserade ”boutique-konsultfirma” kan liknas vid ett gemensamt hem för mjukvaruutvecklare som erbjuder oss utveckling och trygghet. En arbetplats där du som individ får ta stort ansvar, har hög grad av frihet, och massor med möjligheter att växa med utvecklande uppdrag, kompetensutveckling och likasinnade erfarna kollegor som gärna delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Solid Technologys ”sälj- och marknadsföringsresurser” gör att du helt och hållet kan fokusera på att följa din teknikpassion och nyfikenhet.

 

Min funktion är att stödja individens utveckling samt säkerställa trygghet och trivsel. En glad konsult ger glada kunder! Tydlighet, frihet och eget ansvar är självklarheter i vårt bolag som aldrig tillåter att individen blir en i mängden. Våra konsulter ska ha uppdrag som innebär en riktigt bra vardag och fin kunskapsutveckling jobbet.

Vi som jobbar Solid Technology fäster stort värde kompetens, kunskap samt kvalitet och förstår att teknikutvecklingen aldrig stagnerar. För att kunna förbli experter följer vi passionerat vår nyfikenhet och investerar kontinuerligt i vår vidareutveckling. Det ständiga lärandet är en kärnprocess som vi naturligt drivs av. Vi kallar det Utvecklande utveckling!

Emil Robertsson, Servant Leader

UTVECKLING

Kontinuerlig Kompetensutveckling för att förbli experter med hög teknisk kompetens, nyfikenhet & kreativitet

VÄLMÅENDE

Välmående och Trivsel genom Frihet och Ansvar
– genom att ha en platt, trygg och öppen organization samt att välja bra kunder och
utvecklande uppdrag

INFLYTANDE

Inflytande och Möjligheter att Bidra till community och samhället

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module .

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module .

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module .

FÖRNAMN EFTERNAMN

jobbtitel

FÖRNAMN EFTERNAMN

jobbtitel

FÖRNAMN EFTERNAMN

jobbtitel

Your Title Goes Here lorem ipsum idag är en annan dag som kommer efter igår.

VARFÖR SOLID TECHNOLOGY?

VISION?

JOBBA HÄR!

MEDLEM I SWEDSOFT

KLARAR DU KODTESTET?

VILKEN ÄR DIN DRÖMARBETSPLATS?

UTVECKLANDE UTVECKLING

Vårt motto ”Utvecklande Utveckling” kan sammanfattas som att du kommer att utvecklas karriärs-, kompetens- och färdighetsmässigt genom att företaget investerar i din utveckling, ger dig möjlighet att välja utvecklande uppdrag och regelbundet skapar sammanhang för roligt umgänge med likasinnade profiler.

Exempelvis gemensamma aktiviteter såsom att gå på utvecklar-events, interna kompetensdelningsdragningar eller ha After Works med teknikdiskussioner tillsammans.

GROWTH MINDSET

Har du ett ”growth mindset” och en passion för mjukvaruutveckling så ger Solid Technology dig en möjlighet att göra ett medvetet val – en satsning för din egen kompetensprofilsutveckling över tid.

Något som i sin tur öppnar dörrar och ger dig möjlighet till roliga och utvecklande uppdrag hos kundföretag/branscher som du är intresserad av. Ständigt lärande är en självklarhet för dig då du inser att det krävs för att förbli expert inom området mjukvaruutveckling.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Name Goes Here

VILL DU HA FRIHET OCH ANSVAR?

Vill du ha en arbetsgivare som ger dig kontinuerlig utbildning och trygghet, där du får frihet och ansvar samt möjligheten att vara professionell konsult i utvecklande kunduppdrag? Då är Solid Technology rätt företag för dig.

Delar du passionen för systemutveckling? Vill du utvecklas, vara med att bestämma om din utveckling och framtid – kan du bli en del av våra team av expertkonsulter i Stockholm eller Göteborg.

Vill du jobba hos oss?

Att hjälpa utvecklingsteam och företag med digitalisering är vår vardag och vi älskar att utnyttja teknikens fulla potential för att nå i mål tillsammans med vår kund.

Håll dig uppdaterad – följ oss på linkedin